Contact met Philip van Kampen | scheidingsadvocaatgoes.nl
Contact  |   LinkedIn
Echtscheidingsadvocaat Zeeland Philip van Kampen
 

Overlegscheiding Zeeland

  Overlegscheiding Zeeland - advocatenkantoor Van Kampen

Als uw huwelijk of samenlevingsrelatie verbroken wordt, is er doorgaans veel te regelen. Opeens is uw toekomst geheel onduidelijk. Waar gaat u wonen? Hoeveel houdt u over om te besteden? Contact met en zorg voor de kinderen - niets lijkt nog zeker.

 

Overlegscheiding Zeeland: niet altijd is er sprake van een conflict, alhoewel dat wel vaak op de loer ligt. Emoties kunnen hoog oplaaien en uit onzekerheid en angst verliest de rede het van boosheid en verdriet.

 
   
 

In zo'n situatie zoekt u een advocaat die u met een doordachte en evenwichtige aanpak veel onnodige spanningen, angst, leed en conflicten kan besparen.  En daarmee ook financiële schade. Iemand die rust in het proces brengt en oog heeft voor de belangen van alle betrokken partijen. Een advocaat met een realistische kijk op de juridische standpunten.

 

Mr. Philip van Kampen is een ervaren en gespecialiseerd familierechtadvocaat. Zijn doel is het geschil niet nodeloos te laten escaleren en uw belangen voor ogen te houden. Hij past zijn ervaring als scheidingsmediator ook toe bij overlegscheiden. Zo wordt voorkomen dat er nodeloze procedures gevoerd moeten worden.

 

Is een oplossing in redelijk overleg toch niet meer mogelijk, dan wordt de weg naar de rechter gekozen. In dat geval stelt mr. van Kampen al het mogelijke in het werk om u effectief en betaalbaar van goede rechtsbijstand te voorzien.

In een persoonlijk gesprek luistert mr. van Kampen goed naar uw verhaal en u informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Neemt u gerust vrijblijvend contact op. Of bel direct op: 0113-34 86 26.

   
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle opdrachten vindt u hier
MEEST GEZOCHT ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT ZEELAND ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT ZEELAND CONTACT

- scheidingsmediator zeeland
- erfrecht specialist zeeland
- overlegscheiding zeeland

- philip van kampen
- actueel
- contact

Fruitlaan 4E, 4462 EP Goes
Telefoon  : 0113 34 86 26
E-mail       : info@servusadvocatuur.nl

© 2013-2021    ontwerp en realisatie: witwebdesign.nl     seo: internetpaleis.nl