Contact met Philip van Kampen | scheidingsadvocaatgoes.nl
Contact  |   LinkedIn
Echtscheidingsadvocaat Zeeland Philip van Kampen
 

Erfrechtadvocaat Zeeland

  Erfrecht specialist Zeeland

Als u na het overlijden van een partner, familielid of naaste één van de erfgenamen bent, kunt u plots voor onaangename verrassingen komen te staan. Bijvoorbeeld als een broer of zuster nog 'een rekening heeft te vereffenen', er overwegend schulden blijken te zijn of u bent onterfd. Mogelijk ontstaat er verschil van mening over de waarde van de boedel of houdt de executeur-testamentair onvoldoende rekening met uw belangen. Wellicht zijn er vragen over schenkingen die kort voor het overlijden zijn gedaan of heeft een ouder het ene kind flink bevoordeeld boven het andere.

 
     
 

In al die gevallen is het belangrijk dat u goed wordt bijgestaan door iemand met kennis van zaken van het erfrecht; de erfrechtadvocaat Zeeland. Die u uitlegt wat ‘wettelijk erfdeel’, ‘beneficiaire aanvaarding’ en ‘legitimaire massa’ betekent. Een advocaat die u kan ondersteunen in uw contacten met de notaris, mede-erfgenamen of belastingadviseur. Die zorgt dat conflicten niet onnodig escaleren, maar er ook niet voor terugdeinst om voor u op te eisen waar u recht op heeft.

 

Mocht een gang naar de rechter toch onvermijdelijk zijn, dan wordt u door erfrechtadvocaat mr. Van Kampen met gedegen argumentatie bijgestaan. Met kennis van zaken en jarenlange ervaring met veel erfrechtelijke problemen en geschillen. Benieuwd hoe hij u van dienst kan zijn? Neem dan contact op of bel direct: 0113-348626.

     
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle opdrachten vindt u hier
MEEST GEZOCHT ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT ZEELAND CONTACT

- scheidingsmediator zeeland
- erfrecht specialist zeeland
- overlegscheiding zeeland

- philip van kampen
- actueel
- contact

Fruitlaan 4E, 4462 EP Goes
Telefoon  : 0113 34 86 26
E-mail       : info@servusadvocatuur.nl

© 2013-2021    ontwerp en realisatie: witwebdesign.nl     seo: internetpaleis.nl