Contact met Philip van Kampen | scheidingsadvocaatgoes.nl
Contact  |   LinkedIn
Echtscheidingsadvocaat Zeeland Philip van Kampen
 

kosten

 

Dankzij de kleinschalige kantooropzet houdt van Kampen advocatuur en mediation de kosten binnen de perken en daarmee ook het (uur)salaris voor de client. Mr. van Kampen kan zijn dienstverlening daardoor aanbieden tegen uiterst concurrerende tarieven. Hierdoor kunt u van hem gespecialiseerde rechtshulp verwachten die toch betaalbaar is en in uw budget past.

 

Uurtarief

Van Kampen advocatuur mediation werkt op basis van een uurtarief en - waar mogelijk - op basis van vaste prijsafspraken. Bij uw eerste bezoek wordt een inschatting gemaakt van de kosten die uit uw zaak voortvloeien. Ook wordt u tussentijds goed op de hoogte gehouden van het aantal gewerkte uren. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.
Lees meer hierover in de bijlage tarieven.

Toevoeging / pro deo

Ook als u onvoldoende middelen heeft om een advocaat te betalen, heeft u recht op goede rechtsbijstand. Van Kampen advocatuur mediation werkt in voorkomende gevallen en als daar voldoende capaciteit voor beschikbaar is, op basis van toevoeging (“pro deo”). Dit zal per geval worden beoordeeld. Om voor een toevoeging in aanmerking te komen, wordt namens u een aanvraag ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand. Deze raad bepaalt dan aan de hand van uw inkomen en vermogen of u voor een toevoeging in aanmerking komt. In de meeste gevallen moet u wel een eigen bijdrage betalen. Voor meer informatie over gefinancierde rechtshulp kunt u contact opnemen.


Lees meer hierover in het Pdf-bestand-toevoegingsnormen 2015.

Scheidingsmediation

Bij mediation kunt u de kosten van uw (echt)scheiding optimaal beheersen. U heeft bovendien recht op een eerste gratis kennismakingsgesprek. Ook in deze situatie kan het zijn dat u voor toevoeging in aanmerking komt. Daarvoor gelden dezelfde normen als voor zaken waarin u op individuele basis bijstand van een advocaat krijgt. Mr. van Kampen zal bij aanvang van de mediation in overleg met u op basis van een vaste kostenstructuur een voorstel formuleren om de kosten van scheidingsmediation op uw situatie toe te snijden.


Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen. Of bel direct: 0113-34 86 26 of 06 53 37 10 60.

     
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle opdrachten vindt u hier
MEEST GEZOCHT ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT ZEELAND CONTACT

- scheidingsmediator zeeland
- erfrecht specialist zeeland
- overlegscheiding zeeland

- philip van kampen
- actueel
- contact

Fruitlaan 4E, 4462 EP Goes
Telefoon  : 0113 34 86 26
E-mail       : info@servusadvocatuur.nl

© 2013-2021    ontwerp en realisatie: witwebdesign.nl     seo: internetpaleis.nl